11 липня - відкритий діалог «Децентралізація на зв’язку»: пріоритети ветеранських політик – алгоритми взаємодії держави та територіальних громад
11 липня - відкритий діалог «Децентралізація на зв’язку»: пріоритети ветеранських політик – алгоритми взаємодії держави та територіальних громад

11 липня об 11:00 у пресцентрі Українського кризового медіа-центру відбудеться шостий із серії публічних діалогів «Децентралізація на зв’язку». У фокусі обговорення – пріоритети ветеранських політик та алгоритми взаємодії держави та територіальних громад.


До участі в заході запрошені представники Міністерства ветеранів України, Міністерства соціальної політики, Міністерства охорони здоров’я, Комітету ВРУ з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, Офісу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, асоціацій органів місцевого самоврядування, голови територіальних громад.

Основні питання шостого публічного діалогу «Децентралізація на зв’язку»:

  • Важливість формування ветеранської політики «знизу-вгору».
  • Можливості громад та виклики, які стоять перед ними у реалізації завдань ветеранських політик.
  • План дій Уряду на 2024 рік – нова ветеранська політика: реабілітація, цифрові послуги, робота, навчання, житло, реформа ВЛК.
  • Проєкт «Створено захисниками»: мета проєкту, покрокова інструкція та його інтеграція у Президентський проєкт «Зроблено в Україні».

Подія буде корисною для органів місцевого самоврядування територіальних громад. Якщо ви маєте питання чи пропозиції в контексті визначеної проблематики, тоді доєднуйтеся онлайн до інформаційного заходу «Децентралізація на зв’язку».

Зареєструватися та заздалегідь надіслати питання за визначеною тематикою ви можете за цим посиланням до 15:00 10 липня.

Трансляція наживо на Facebook-сторінках Програми DOBRE, УКМЦ, Конгресу, порталу «Децентралізація» та Всеукраїнської асоціації об’єднаних територіальних громад.


«Децентралізація на зв’язку» – спільна ініціатива Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), Українського кризового медіа-центру, Офісу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, Всеукраїнської асоціації об’єднаних територіальних громад та порталу «Децентралізація». Інформаційні заходи відбуватимуться в межах комунікації реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, а саме в частині побудови спроможних громад.

Переглядів: 146
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: анонс
Читайте також: