U-LEAD запрошує на навчальну програму «Кроки для спеціалістів. Оплата праці в органах місцевого самоврядування»
U-LEAD запрошує на навчальну програму «Кроки для спеціалістів. Оплата праці в органах місцевого самоврядування»

Програма "U-LEAD з Європою" оголосила про старт нової Навчальної програми Кроки для спеціалістів. Оплата праці в органах місцевого самоврядування».


Навчальна програма - це можливість за підтримки тренерів опрацювати підходи до розрахунку і нарахування заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат, опанувати навички підготовки розпорядчих документів стосовно оплати праці в ОМС.

У межах Навчальної програми учасники:

  • дізнаються про підходи та практики побудови системи оплати праці в ОМС;
  • зрозуміють основи правових та організаційних засад розробки розпорядчих документів щодо оплати праці, особливості преміювання посадових та службових осіб місцевого самоврядування; правових та організаційних засад для виплати надбавок та доплат;
  • зорієнтуються в особливостях нарахування додаткової заробітної плати та інших заохочувальних та компенсаційних виплат, допомоги для вирішення соціально-побутових питань та на оздоровлення;
  • розвинуть навички розробки розпорядчих документів щодо оплати праці;
  • налагодять співпрацю з колегами з інших громад України.

Тривалість програми - шість тижнів, починаючи з 2 липня 2024 року. Усі заходи проводитимуться онлайн та є безкоштовними для учасників.

До участі у програмі будуть відібрані команди (по 2 особи в кожній) з 30 територіальних громад з населенням до 50 тисяч осіб, які не перебувають на тимчасово окупованій території, мають технічні можливості (мікрофон, камера) приєднання до онлайн заходів.

До складу команд можуть входити: посадові особи місцевого самоврядування, які відповідальні за ведення бухгалтерської та кадрової роботи в ОМС.

Для участі у відборі необхідно заповнити заявку, що додається та надіслати її на електронну адресу: regops.u-lead@giz.de до 18:00 18 червня 2024 року, в темі повідомлення вказавши «Оплата праці_ Назва громади_Область» у форматі MS Excel.

Переглядів: 505
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: навчання
Читайте також: