Як готуватися до участі у міжнародних подіях - про це розкажуть 30 травня на тренінгу для громад

 

30 травня відбудеться тренінг для представників місцевого самоврядування «Глобальна підготовка: успішна участь у міжнародних подіях».

Тренінг допоможе підготуватися до участі у міжнародних заходах, зокрема до Міжнародної конференції з питань відновлення України URC2024, яка відбудеться 11-12 червня у Берліні.


Тренінг організовує платформа ACADEMY Cities4Cities у партнерстві з Львівською міською радою, ICAP Єднання, НУО Common Sence Communications.

Реєстрація доступна до 29 травня 16:00 за посиланням: https://forms.gle/PmHP26FFHgnu5pYY7

Під час події учасники:

  • Отримають фактично чек-лист підготовки до таких подій: визначення пріоритетного проєкту для презентацій, формування персонального графіка, підготовка презентаційних матеріалів, загальні правила ефективного нетворкінгу під час події та після неї.

  • Контекст Україна-Німеччина: Марина Говорухіна, експертка зі стратегічних комунікацій НУО Common Sence Communications, проведе майстер-клас, як спілкуватися з німецькими (і не тільки) партнерами, для досягнення конкретних результатів. А також ознайомить з результатами дослідження яке проводила організація в Німеччині, завдяки яким ви зможете зрозуміти, яких помилок краще уникати.

  • Довідаються, як Львів готується до міжнародних подій від Тетяни Хабібрахманової, очільниці управління міжнародних зв’язків Львівської міської ради.

Програма

30 травня, 15:00-17:00

Формат: онлайн у ZOOM

15:00 Досвід Лугано & Лондон

Леся Огризко, заступниця керівника проєкту USAID “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України”

15:30 Do’s & Don’ts у підготовці та роботі під час міжнародної події

Тетяна Хабібрахманова, керівниця управління міжнародної співпраці та промоції

Світлана Блінова, координаторка ініціативи Cities4Cities|United4Ukraine.

16:00  Як спілкуватися з німецькими (і не тільки) партнерами, для досягення конкретних результатів

Марина Говорухіна, експертка зі стратегічних комунікацій ГО Common Sense Communications

16:30 Сесія Q&A

Модератор: Остап Процик, керівник напрямку резиденцій ідей ініціативи Cities4Cities|United4Ukraine.

Нагадаємо, ініціатива Cities4Cities | United4Ukraine запустила навчальну платформу ACADEMY Cities4Cities. На платформі також можна пройти онлайн-курс “Міжнародна співпраця для громад”, який вже пройшли 1700 представників громад. А також переглянути серію онлайн-тренінгів “Взаємодія між цивільною владою та військовими”.


Cities4Cities | United4Ukraine – партнерські ініціативи, які об’єднали зусилля у вересні 2022.  United4Ukraine започаткували SALAR International.org.ua  та місто Львів (Україна) за підтримки Шведської агенції міжнародного розвитку (Sida). Сities4Cities було засновано містом Зіндельфінген (Німеччина) під патронатом Конгрес місцевих і регіональних влад Ради Європи.

Переглядів: 413
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: анонс
Читайте також: