Увага! Реєстрація громад на круглий стіл «Міжмуніципальне співробітництво в умовах воєнного стану»
Увага! Реєстрація громад на круглий стіл «Міжмуніципальне співробітництво в умовах воєнного стану»

26 квітня об 11 год відбудеться круглий стіл на тему «Міжмуніципальне співробітництво в умовах воєнного стану».


Організатори – Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) у співпраці з Офісом Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Мета заходу – обговорити актуальні питання, пов’язані із законодавчим забезпеченням співробітництва громад, стримуючі фактори, та ознайомлення з кращими практиками ММС у вигляді короткого виступу та презентації позитивного практичного досвіду представників громад.

Учасники заходу: народні депутати України, представники центральних органів виконавчої влади, всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, територіальних громад та експерти.

Представники органів місцевого самоврядування територіальних громад можуть долучитися до заходу онлайн, зареєструвавшись до 17:00 25 квітня за посиланням.

Нагадаємо: у березні 2024 року Програма USAID DOBRE у співпраці з Офісом Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України провела дослідження щодо стану співробітництва територіальних громад, на основі яких триває підготовка аналітичного звіту.

Переглядів: 345
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: співробітництво
Читайте також: