Підтримка законодавчої діяльності в сфері місцевого самоврядування

Напередодні чергової 11 сесії Верховної Ради України, в межах відповідного гранту було проведено дослідження думки представників місцевого самоврядування щодо актуальних законопроектів, результати якого були презентовані в ІА "Укрінформ" і потім широко обговорені під час Форуму "Децентралізація 2024. Законодавчий порядок денний". Також в межах проекту відбувся відкритий діалог за участі представників громадянського суспільства та експертів, які висловили свою точку зору на законодавчі потреби громад.

Прийняття відповідних законопроектів дозволить підвищити стійкість та спроможність громад під час війни та після її закінчення, зокрема надасть можливість більш ефективно управляти місцевими ресурсами, забезпечувати збалансований розвиток регіонів країни, сприяти розвитку демократії на місцевому рівні та формувати міцну основу для зростання держави в цілому.

Детальніше про Форум "Децентралізація 2024. Законодавчий порядок денний" читайте у брошурі (Завантажити PDF, 7,0 МБ).


Форум організовано Громадською організацією «ДЕСПРО» в рамках грантового проєкту «Законодавчий порядок денний. Форум з децентралізації в м. Києві», що став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Приєднані файли:
Переглядів: 278
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: законодавче забезпечення
Читайте також: