Посібник про виїзні форми надання публічних послуг
Посібник про виїзні форми надання публічних послуг

100% доступних послуг та забезпечення прав людини – саме цей підхід лежить в основі посібника «Виїзні (мобільні) рішення для надання публічних послуг: можливості, рекомендації, практика застосування», розробленого експертами шведсько-українського проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні».

В посібнику описано актуальні теоретичні підходи на основі аналізу практики застосування «мобільних центрів», «виїзних ВРМ», «мобільних адміністраторів» у різних територіальних громадах, сформовано експертні рекомендації та висновки. Є й детальний опис особливостей застосування такого виїзного (мобільного) сервісу як «Виїзне ВРМ», яке вже успішно функціонує у низці постраждалих і деокупованих громад. Також, посібник містить модельні документи, які ЦНАП можуть використовувати для запровадження відповідних виїзних (мобільних) сервісів у власних громадах.

Сподіваємося, що цей посібник буде корисним для багатьох ЦНАП, адже у будь-якій територіальній громаді є маломобільні групи населення, які не у змозі самостійно прийти у ЦНАП та отримати відповідні послуги. Також чимало громад постраждали від неспровокованої військової агресії рф проти України, у результаті чого суттєво погіршилася доступність до послуг у віддалених населених пунктах цих громад.

Завантажити Посібник (PDF, 6,3 МБ)

До речі, сьогодні закінчується реєстрація на вебінар щодо виїзного надання публічних послуг.

Переглядів: 427
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: адміністративні послуги
Читайте також: