В прикордонній громаді Чернігівщини відкрився сучасний ЦНАП
В прикордонній громаді Чернігівщини відкрився сучасний ЦНАП

15 березня 2024 року в Добрянській територіальній громаді  Чернігівської області відкрився новий сучасний Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП), що надаватиме послуги більш ніж для  4 тисяч мешканців громади з 21 населеного пункту, що розташовані на білоруському прикордонні. Розташований у приміщенні Добрянської селищної ради, ЦНАП забезпечує зручні та комфортні умови для отримання послуг жителями громади, враховуючи потреби різних груп населення, включаючи осіб з інвалідністю.


Загальна сума капітального ремонту приміщення ЦНАП склала 2 462 тисячі грн. з яких з державного бюджету 2 059 тис. грн і з місцевого - 403 тисячі грн. Також громада отримала кризову підтримку для відновлення надання послуг від шведсько-українського проєкту PROSTO.

В урочистому відкритті ЦНАП взяли участь голова Чернігівської районної державної адміністрації Андрій Попик  та заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Іван Ващенко.

 

 

Голова Добрянської громади Світлана Бицько повідомила, що в найближчих планах розширення спектру послуг, які надаються в ЦНАП.

«Для нас відкриття ЦНАП – це більше ніж про доступні та якісні послуги. Це також символізує нашу незламність та віру в Перемогу. Ми і надалі працюватимемо над якістю та кількістю послуг, наближатимемо їх до мешканців. Незважаючи на високі ризики зовнішніх загроз, завдяки підтримці таких надійних партнерів як проєкт PROSTO, ми продовжуємо рух вперед. Дякуємо, що ви поряд з нами в такі важкі часи», зазначила Світлана Бицько.

 

 

Інституційну та методологічну підтримку у створенні Центру надали міжнародні партнери – шведсько-український проєкт PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні».

Переглядів: 716
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: війна ЦНАП
Читайте також: