Михайло-Лукашівська громада отримала авто та обладнання для надання послуг мешканцям
Михайло-Лукашівська громада отримала авто та обладнання для надання послуг мешканцям

Михайло-Лукашівська громада Запорізької області отримала авто та обладнання для надання послуг мешканцям у форматі «Виїзне ВРМ» від шведсько-українського проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні».


У комплектацію мобільної валізи для надання послуг входить ноутбук, портативний сканер, лазерний принтер; також авто обладнане інвертором. Вартість кризової допомоги – понад 900 000 гривень.

«Можливість надавати адміністративні послуги мешканцям поруч з домом є надзвичайно актуальною для нас в ці часи. Дякуємо шведським партнерам за своєчасну допомогу та підтримку нашої громади», - зазначила Олена Байдукова, голова Михайло-Лукашівської громади.

Протягом 2023–2024 років проєкт PROSTO передав 10 легкових автомобілів підвищеної прохідності (кросоверів) з відповідним обладнанням постраждалим від війни громадам у різних областях України.

 

 

У партнерстві з громадами експерти проєкту узагальнили практичний досвід і розробили інституційний пакет підтримки, який дає можливість належно врегулювати питання ефективного функціонування «Виїзного ВРМ» із застосуванням легкового автомобіля (кросовера) та відповідного обладнання.

Переглядів: 2013
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: адміністративні послуги
Читайте також: