Калуська та Запорізька громади підписали Меморандум про економічне партнерство

 

Документ передбачає розробку та реалізацію спільних проектів та програм з енергоефективності; розвиток малого та середнього бізнесу; обмін досвідом, формування соціально – орієнтованого залучення громадських організацій, наукових інституцій, представників промисловості, експертів, спеціалістів; започаткування нових бізнес-проектів та створення нових робочих місць.

«Разом з нашими новими партнерами розуміємо, що економіка – це дуже важливий чинник для загальної перемоги. Зараз насамперед необхідно зосереджувати зусилля для збереження сталого економічного стану в державі. А робити це значно легше разом», - прокоментував Калуський міський голова Андрій Найда.

«Калуш, як і Запоріжжя, є потужним промисловим центром у своєму регіоні, тож об’єднавши зусилля та обмінюючись досвідом, зможемо досягнути гарних результатів», - сказав секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

За його словами, громади запланували у майбутньому посилити партнерські відносини та зробити Запоріжжя і Калуш містами-побратимами.

Переглядів: 1452
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: співробітництво
Читайте також: