13 лютого - онлайн-захід "Правила етичної поведінки державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування"

Розпочинає роботу «Будинок Доброчесності» для держслужбовців, органів місцевого самоврядування та уповноважених з антикорупційної діяльності. Перший захід відбудеться 13 лютого.


«U-LEAD з Європою», спільно з Міністерством з розвитку громад, територій та інфраструктури України та виконавчим партнером RMTeam, впроваджують ініціативу «Будинок Доброчесності».

Навчальна ініціатива спрямована на держслужбовців та посадовців органів місцевого самоврядування, а також для уповноважених з антикорупційної діяльності та має на меті сприяння розробці та впровадженню ефективної політики, зокрема у сфері відновлення та реконструкції, на основі принципів доброчесності та прозорості, а також – з врахуванням міжнародних антикорупційних стандартів.

Саме цим принципам і присвячена розроблена в рамках проєкту «Будинок Доброчесності» навчальна екосистема. Це – онлайн та офлайн освітні можливості, дослідницький інструментарій та спільнота практиків. Усі курси враховуватимуть аспекти інтеграції до ЄС та ОЕСР. 

Серед тематики освітніх заходів: антикорупція прямого та непрямого впливу, доброчесність у плануванні на рівні систем та у формуванні політик, а також доказова антикорупційна політика.

Результатами проєкту мають стати підвищення обізнаності публічних службовців щодо доброчесності, ефективного та результативного врядування, а також створення стимулів застосовувати ці інструменти. Крім того на виході очікується створення самоврядної та інклюзивної спільноти практиків.

Перший захід «Правила етичної поведінки державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування» розпочнеться 13 лютого о 10:00 в режимі онлайн-конференції.

Зареєструватися на конференцію можна за посиланням до 12 лютого.

Авторка курсу радниця ініціативи «Будинок Доброчесності» з питань розвитку спроможностей Анна Федоренко, зокрема, прочитає лекції з прикладами та кейсами із загальними правилами етичної поведінки, розповість про значення корпоративної культури в державних інституціях та про роль та особливості кодексів етичної поведінки.

Переглядів: 870
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: анонс
Читайте також: