21 лютого - діалог з громадами «Децентралізація на зв’язку»: Перспективи надання додаткових повноважень органам місцевого самоврядування в частині адміністрування місцевих податків і зборів
21 лютого - діалог з громадами «Децентралізація на зв’язку»: Перспективи надання додаткових повноважень органам місцевого самоврядування в частині адміністрування місцевих податків і зборів

21 лютого о 10:00 у пресцентрі Українського кризового медіа-центру відбудеться другий із серії публічних діалогів «Децентралізація на зв’язку». У фокусі обговорення – надання додаткових повноважень органам місцевого самоврядування в частині адміністрування місцевих податків і зборів.


До участі в заході запрошені представники Мінфіну, Мінінфраструктури, Мінекономіки, Мін’юсту, Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики, Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, Офісу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, Всеукраїнської асоціації об’єднаних територіальних громад, Асоціації міст України, Всеукраїнської асоціації громад, голови територіальних громад, експерти.

Основні питання другого публічного діалогу «Децентралізація на зв’язку»:

  • Проблеми фінансової автономії місцевого самоврядування та наповнення місцевих бюджетів
  • Причини втрат місцевих бюджетів від несплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, та плати за землю
  • Проєкт Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо надання додаткових повноважень органам місцевого самоврядування в частині адміністрування місцевих податків і зборів»

Подія буде корисною для органів місцевого самоврядування територіальних громад. Якщо ви маєте питання чи пропозиції в контексті визначеної проблематики, тоді доєднуйтеся онлайн до інформаційного заходу «Децентралізація на зв’язку».

Зареєструватися та заздалегідь надіслати питання за визначеною тематикою ви можете за цим посиланням до 15:00 20 лютого.

Трансляція наживо на Facebook-сторінках Програми DOBRE, УКМЦ, порталу «Децентралізація» та Всеукраїнської асоціації об’єднаних територіальних громад.


«Децентралізація на зв’язку» – спільна ініціатива Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), Українського кризового медіа-центру, Всеукраїнської асоціації об’єднаних територіальних громад та порталу «Децентралізація». Інформаційні заходи відбуватимуться в межах комунікації реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, а саме в частині побудови спроможних громад.

Переглядів: 1876
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: анонс
Читайте також: