Доплати представникам місцевої влади за роботу з міжнародними партнерами - законопроект готовий до голосування
Доплати представникам місцевої влади за роботу з міжнародними партнерами - законопроект готовий до голосування

В Парламенті готовий до голосування Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання участі державних органів та органів місцевого самоврядування в реалізації програм та проектів міжнародної технічної допомоги та транскордонного співробітництва №10284.


Цей законопроект, за словами народного депутата Віталія Безгіна, дозволить доплачувати працівникам органів місцевого самоврядування, обласних та районних адміністрацій з коштів, залучених через проекти міжнародного співробітництва.

У пояснювальній записці до законопроекту йдеться, що його мета - забезпечити належну оплату праці за додаткове навантаження посадових осіб органів державної влади та органів місцевого самоврядування, залучених до участі в проектах (програмах), що фінансуються за рахунок коштів бюджетної підтримки, допомоги i грантзаків Європейського Союзу, урядів та/або муніципалітетів іноземних держав, міжнародних організацій, донорських установ.

Сьогодні, 21 грудня, парламентський Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування рекомендував Верховній Раді України ухвалити законопроект у першому читанні.

Переглядів: 546
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: трудові відносини
Читайте також: