17 жовтня – фінальний захід акселераційної програми «Громада 4.0»: цифрові рішення для покращення муніципального управління, підвищення кібербезпеки, розвитку бізнесу
17 жовтня – фінальний захід акселераційної програми «Громада 4.0»: цифрові рішення для покращення муніципального управління, підвищення кібербезпеки, розвитку бізнесу

Програма «U-LEAD з Європою» запрошує представників громад, бізнесу, громадських організацій, медіа та всіх, хто зацікавлений у процесах цифрової трансформації, відвідати фінальний захід акселераційної програми «Громада 4.0», яка реалізується міжнародною організацією «SocialBoost» за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та «U-LEAD з Європою».


Вже 17 жовтня 2023 року громади-учасниці продемонструють цифрові рішення для покращення муніципального управління, підвищення кібербезпеки, розвитку бізнесу. Серед них — системи електронного документообігу, інструменти управління земельними ресурсами, платформи для навчання, диджитал-рішення для залучення інвестицій та інші проєкти.

Коли:

17 жовтня 2023 року

13.00–20.00

Де:

офлайн у Києві та онлайн на фейсбук-сторінці програми «Громада 4.0»

Для відвідування заходу офлайн у Києві просимо зареєструватися за посиланням. З міркувань безпеки місце події буде повідомлено зареєстрованим учасникам напередодні демодня.

Про програму:

«Громада 4.0» — п’ятимісячна акселераційна програма для представників органів місцевого самоврядування, яка допоможе створити та імплементувати диджитальні проєкти для громад задля забезпечення стійкості під час війни та потреб відбудови у майбутньому.

Переглядів: 610
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: анонс
Читайте також: