Мелітополь налагодив побратимські відносини з Сейняйокі

 

Меморандум про співпрацю між містами Мелітополь та Сейняйокі (Фінляндія) підписали днями очільники міст Іван Федоров та Яакко Кііскіля.


Сейняйокі є одним із найбільших центрів розвитку у Фінляндії, а освітня система Фінляндії вважається однією із найкращих.

Як повідомив Мелітопольський міський голова Іван Федоров, вже у жовтні  освітяни шкіл та університетів Мелітополя відвідають Сейняйокі з метою опанування системи освіти Фінляндії та перейняття досвіду.
Він також додав, що з новим містом-побратимом досягнуто домовленостей щодо співпраці в аграрній сфері, що є провідною галуззю півдня України.

«У Seinäjoki наразі перебуває більше 1000 українців. Безмежно вдячний меру міста Jaakko Kiiskilä за всебічну підтримку та допомогу нашим людям. І дякую від імені всіх мелітопольців за беззаперечну підтримку у протистоянні військовій агресії росії, та надання допомоги як зараз, так і за готовність відновлення соціальної та житлової інфраструктури після деокупації! Разом до Перемоги!», - написав у соцмережі Іван Федоров.

Переглядів: 866
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: міжнародна підтримка
Читайте також: