Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» посилив спроможності добровільної пожежної команди в Диканській громаді
Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» посилив спроможності добровільної пожежної команди в Диканській громаді

У Диканській громаді, що в Полтавській області, розпочав роботу пожежно-рятувальний підрозділ добровільної пожежної охорони. Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» забезпечив спеціальну підготовку вогнеборців та передав необхідний захисний одяг і спорядження. Ця підтримка є особливо актуальною, зважаючи на потенційні атаки на енергетичну інфраструктуру протягом зими.


Ігор Санжаровський, заступник керівника Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», зазначив:

«Забезпечення цивільного захисту у громаді є важливою складовою безпеки та добробуту її мешканців, особливо під час воєнного стану. Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» надає необхідне обладнання добровільним пожежним командам, що допоможе громадам справлятися з викликами, бути готовими до низки надзвичайних ситуацій і оперативно реагувати на них».

Олексій Івженко, начальник відділу економічного розвитку та залучення інвестицій виконавчого комітету Диканської селищної ради, зазначив:

«Підрозділ місцевої пожежної охорони Диканської громади тепер забезпечений спеціальними захисними костюмами та чоботами, бензорізами, мотопомпою, вогнегасниками, портативними цифро-аналоговими радіостанціями УКХ діапазону та іншим необхідним спорядженням. Ми вдячні Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» за надане обладнання, що дозволить підвищити спроможність громади в налагодженні безпеки мешканців у цей непростий час».

Переглядів: 1793
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: безпека
Читайте також: