Добірка змін у сфері адмінпослуг та інших питань сфери публічного адміністрування за 1-15 серпня 2023 року
Добірка змін у сфері адмінпослуг та інших питань сфери публічного адміністрування за 1-15 серпня 2023 року

Проєкт PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» продовжує публікацію ключових новин та актів про зміни у сфері адмінпослуг та інших питань сфери публічного адміністрування:

  • Постанова КМУ «Про поновлення строків надання адміністративних послуг і видачі документів дозвільного характеру та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» від 08.08.2023 № 828.
  • Новий етап єВідновлення: власники зруйнованого житла можуть подати заяву в Дії та отримати компенсацію.
  • Постанова КМУ «Про затвердження Порядку внесення відомостей про адресу задекларованого/зареєстрованого місця проживання (перебування)...» від 04 серпня 2023 р. № 820.
  • Уряд затвердив Порядок надання одноразової грошової допомоги населенню за втрачений врожай внаслідок підриву рф греблі Каховської ГЕС.
  • Уряд затвердив положення про Ради з питань ВПО при місцевих органах влади.

Це лише основні новини з моніторингу змін. Ознайомитись з повною версію дайджесту можна на сайті PROSTO за посиланням.


Добірку новин та актів про зміни у системі адмінпослуг та інших питань зі сфери публічного адміністрування створено спільно з Громадською мережею публічного права та адміністрації UPLAN за координації Віктора Тимощука, члена правління Центру політико-правових реформ,с.н.с. Інституту держави і права ім. В.М.Корецького НАН України.

Переглядів: 1272
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: адміністративні послуги
Читайте також: