22 серпня- вебінар «Особливості надання окремих адміністративних послуг для ВПО»

 

 

22 серпня Проєкт PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» проведе вебінар «Особливості надання окремих адміністративних послуг для ВПО».


Через повномасштабне вторгнення російської федерації в Україну законодавство в сфері внутрішньо переміщених осіб зазнало значних змін. ЦНАП став однією з ключових точок доступу громадян до адміністративних послуг в зазначеній сфері, а отже працівники ЦНАП потребують актуальних знань, роз’яснень та обміну досвідом.

Мета вебнару - надати учасницям та учасникам вебінару актуальні теоретичні знання та практичні навички щодо застосування спеціального (тематичного) законодавства при наданні адміністративних послуг внутрішньо переміщеним особам.

Учасники та учасниці вебінару застосовують отримані знання та навички в щоденній роботі, покращують доступність та якість надання адміністративних послуг.

Учасники та учасниці вебінару отримають актуальні знання про:

  • основні законодавчі акти щодо ВПО;
  • видача довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи;
  • призначення допомоги на проживання внутрішньо переміщених особам за новими правилами;
  • контроль за дотриманням вимог законодавства під час надання допомоги.

У заході можуть брати участь:

  • адміністратори ЦНАП,
  • керівництво та працівники ЦНАП, які не проходили подібне навчання,
  • старости, залучені до роботи на ВРМ,
  • представники суб’єкта надання адміністративних послуг.
  • відбувається у робочий час. Важливо, щоб учасники були готові та мали погодження керівництва для участі в ньому. Для участі необхідно подати заявку та отримати підтвердження реєстрації.

Дата та час проведення вебінару: 22 серпня 2023 року з 12:00 до 14:00 год.

Реєстрація триває до 17 серпня 2023 року.

Вебінар проводиться онлайн на платформі Zoom. Для участі кожному учаснику необхідно зареєструвати персональний акаунт та забезпечити якісний зв'язок (пристрій з підтримкою відео (вебкамера чи камера смартфона), аудіо (колонки чи навушники), тощо).

Зареєструватися

За більш детальною інформацією та в разі виникнення додаткових запитань звертайтеся на електронну адресу: training@prosto.in.ua

 

Переглядів: 1875
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: анонс
Читайте також: