Туризм в часі війни: 27-29 серпня у Львові відбудеться резиденція ідей для громад
Туризм в часі війни: 27-29 серпня у Львові відбудеться резиденція ідей для громад

Резиденція буде корисною представникам громад, які цікавляться досвідом щодо трансформації туристичної галузі в умовах війни та готові ділитися своїм. Заявки на участь можна подавати до 17 серпня.


Під час програми учасники дізнаються:

  • для чого розвивати культуру відпочинку в громаді
  • як змінились споживачі туристичних послуг і їхні запити
  • чому сталий туризм став світовою тенденцією та як українським громадам почати роботу в цьому напрямку
  • які підходи потребують змін, щоб покращити ситуацію з інклюзивністю у туристичній сфері
  • як меморіалізація пам’яті може стати частиною туристичного продукту
  • як працювати з туристичним потенціалом громади
  • як в’їзний туризм сприятиме повоєнному відновленню економіки країни
  • як позиціонувати туристичні продукти в умовах війни
  • комунікація безпекових ситуацій і маркетинг здорового глузду

«Зараз туризм в Україні переживає непростий час. Проте, потенціал в цієї галузі – неймовірний. На резиденції ідей ми з українськими колегами обміняємось досвідом і знаннями, отриманими під час роботи в умовах повномасштабної війни. Спільно зафіксуємо важливі пріоритети для розвитку галузі і напрацюємо ідеї для роботи з викликами. Очікуємо, що участь в резиденції дасть громадам нового імпульсу для роботи з туристичним потенціалом», – зазначає Христина Лебедь, керівниця управління туризму Львівської міської ради.

Участь для громад безкоштовна, реєстрація на конкурсній основі – за посиланням.

Серію резиденцій організовує проєкт Cities4cities| United4Ukraine у рамках співпраці Інституту міста Львова та Шведської асоціації місцевих влад та регіонів.

Для кого це буде цікаво

Представникам українських громад, які безпосередньо розвивають чи планують розвивати туризм у своїй громаді, працюють над брендом та впізнаваністю дестинації. Організатори заохочують брати участь фахівців відповідальних за туризм у громаді, керівників туристичних офісів чи профільних заступників (від громади може брати участь 2 людей).

Як взяти участь

Кількість місць обмежена, тому реєстрація відбувається на конкурсній основі. Просимо заповнити коротку заявку та вказати мотивацію, чому саме вам та вашій громаді важливо взяти участь у цій резиденції. Час подачі заявок – до 17 серпня, 18 організатори надішлють підтвердження щодо участі.


Резиденції ідей у Львові – серія регулярних професійних зібрань голів українських громад. Організаторами резиденції є Шведська асоціація локальних влад та регіонів (SALAR), Інститут міста Львова. Протягом двох днів резиденції учасників знайомлять з управлінськими практиками, які застосовують у Львові в таких важливих напрямках як медицина, робота з внутрішньо переміщеними особами, залучення коштів в місцеву економіку тощо.

Учасників резиденції також мотивують ділитись власним досвідом з колегами, адже сьогодні кожна громада здобуває унікальний досвід.

Переглядів: 1353
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: анонс
Читайте також: