Як отримати грант. Основні акценти у роботі з заповненням грантових заявок - тема зустрічі 26 липня
Як отримати грант. Основні акценти у роботі з заповненням грантових заявок - тема зустрічі 26 липня

ГО “Електронна республіка” запрошує долучитися до засідання Міжміської робочої групи з покращення місцевого бізнес-клімату, що проводиться за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Тема зустрічі: «Як отримати грант? Основні акценти у роботі з заповненням грантових заявок».


Дата та час: 26 липня о 14:00.

Спікер: Мар’яна Кобеля-Звір, експертка з залучення грантових ресурсів. Директорка консалтингової компанії «Центр розвитку «ЧАС ЗМІН». Засновниця Школи з написання грантових проєктів “ЧАС ЗМІН”. Кандидат економічних наук.

На засіданні мова піде про те, як знайти актуальний та релевантний грантовий конкурс та адаптувати свою ідею/потребу під пріоритети грантової програми. Також спікер поділиться  рекомендаціями, як розробити виграшну грантову пропозицію.

Ви маєте можливість надіслати запитання щодо даної теми на нашу електронну адресу pp.ikm@erepublic.org.ua або поставити їх безпосередньо під час семінару.

Щоб отримати посилання на ZOOM, пишіть на пошту pp.ikm@erepublic.org.ua, якщо ви вже зареєстровані на платформі Міжміської робочої групи (МРГ). Якщо ви ще не зареєстровані, зробіть це за посиланням: https://erepublic.ngo/ikm/.

Після реєстрації організатори надішлють вам посилання на ZOOM з актуальними контактними даними.


Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України (КЕУ)» підтримує стартапи й малі та середні підприємства (МСП) з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також сприяє формуванню ефективної торгової політики, щоб забезпечити МСП можливістю скористатись перевагами від міжнародної торгівлі.

Переглядів: 1630
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: анонс
Читайте також: