Трудові та соціальні гарантії працівників системи освіти - тема вебінару 18 липня
Трудові та соціальні гарантії працівників системи освіти - тема вебінару 18 липня

18 липня 2023 року швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» проведе вебінар на тему «Трудові та соціальні гарантії працівників системи освіти».


Під час укладання трудового договору роботодавець і працівник наділяються не лише обов'язками, а й правами. Водночас розповсюджуються певні трудові і соціальні гарантії, які необхідно знати кожній стороні.

Тож під час вебінару з Андрієм Мацокіним, національним експертом проєкту DECIDE, звернемо увагу на основні документи і норми, що встановлюють гарантії у трудових відносинах, зокрема в системі освіти:

  • під час прийому на роботу;
  • зміни предмету трудового договору;
  • його припинення тощо.

Крім того, обговоримо з експертом і умови реалізації соціальних гарантій під час виконання посадових повноважень, а ще особливості та нюанси поєднання трудового і освітянського законодавства.
Ваші запитання залишайте у реєстраційній формі ось тут: https://forms.gle/TShcocjUVGjDyRGPA    

Дата і час: 18 липня 2023 року, 11:00.

Спікер: Андрій Мацокін, національний експерт проєкту DECIDE

Важливо! Реєстрація на вебінар є обов'язковою. Вказуйте коректну електронну адресу, адже посилання буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже іноді листи потрапляють саме туди. Посилання проєкт зазвичай надсилає за годину до проведення.


Вебінар є частиною кампанії “Освіта у нових громадах від А до Я”. Мета кампанії – допомогти головам і управлінцям освітою новоутворених та реорганізованих громад розвинути ефективну систему управління освітою.

Стежте за оновленнями, завантажуйте порадники із типовими шаблонами документів, дивіться записи вебінарів на novihromady.decide.in.ua та у спеціальному розділі порталу "Децентралізація"

 

Переглядів: 2271
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: анонс
Читайте також: