Альбукерке долучиться до відновлення Харкова. Міста невдовзі стануть побратимами
Альбукерке долучиться до відновлення Харкова. Міста невдовзі стануть побратимами

Харківський міський голова Ігор Терехов та мер американського міста Альбукерке Тімоті Келлер підписали протокол про наміри встановлення між містами побратимських відносин.

Про це повідомляє офіційний сайт Харківської міської ради.

У ході онлайн-зустрічі Тімоті Келлер зазначив, що Альбукерке готовий допомагати Харкову конкретними справами. Місто готове надавати допомогу у відновленні Харкова, а також реалізовувати спільні проєкти у сферах транспортної інфраструктури та соціального забезпечення.

«Наші відносини можуть стати унікальними та бути прикладом для інших міст у Сполучених Штатах», - наголосив Тімоті Келлер.

У свою чергу Ігор Терехов зазначив, що Харків покладає великі надії на співпрацю з Альбукерке.

«Ми дуже цінуємо ваше бажання допомогти Харкову в питаннях безпеки та відновлення нашої громади. Так, ми маємо спільні цінності, насамперед демократичні принципи. Наші міста орієнтуються на економічний добробут, інновації, розвиток підприємництва. Це напрямки, які ми хочемо поглиблювати, та будемо вдячні за вашу підтримку. Зрештою, це сприятиме налагодженню комунікації між жителями Харкова та Альбукерке», - зазначив Ігор Терехов.

Меморандум про встановлення побратимських відносин сторони підпишуть у липні під час візиту американської делегації до Харкова.

 

Переглядів: 1780
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: міжнародна підтримка
Читайте також: