U-LEAD запрошує до участі у новій навчальній програмі «Кроки для спеціалістів. План бюджетної стабілізації»
U-LEAD запрошує до участі у новій навчальній програмі «Кроки для спеціалістів. План бюджетної стабілізації»

Зробіть ефективнішим використання бюджетних коштів, удоскональте свої реакції на виклики управлінської діяльності та налагоджуйте співпрацю з колегами з інших областей. У цьому вам допоможе нова Навчальна програма від «U-LEAD з Європою».


Про що ця програма?

Про невідкладне реагування та стабілізацію бюджетної спроможності; формування планів заходів з ефективного використання ресурсів та раціонального витрачання бюджетних коштів; залучення додаткових джерел; оцінку рівня впливу зовнішніх та внутрішніх факторів та виявлення можливих резервів.  

Для кого?

Для обраних шляхом відкритого відбору 100 посадових осіб місцевих фінансових органів територіальних громад.

У чому унікальність навчання?

В удосконаленні навичок та вмінь виважено та дієво реагувати на виклики управлінської діяльності на основі реальних кейсів; можливості напрацювати спільні рішення під час роботи в міні-групах над формування плану заходів із бюджетної стабілізації; обміні досвідом та побудові партнерських відносин з колегами зі всієї України; нагоді поставити запитання представникам Міністерства фінансів України.

На який результат ви можете очікувати?

Обізнаність із основними підходами проведення аналізу бюджетних показників у громаді.

Розвинуті уміння і навички здійснення оцінки можливих резервів, розробки заходів ефективного використання ресурсів та раціонального витрачання бюджетних коштів.

Готовність до подолання наслідків зовнішніх факторів та забезпечення фінансової стійкості громади.

Рекомендації з бюджетної стабілізації.

«Кроки для спеціалістів. План бюджетної стабілізації» – це унікальна навчальна програма для працівників місцевих фінансових органів.

Тривалість – 6 тижнів, початок 1 червня.

Учасники, що успішно завершать навчання, отримають сертифікат.

Як зареєструватися?

Для участі у відборі необхідно заповнити заявку, що додається, та надіслати її на електронну адресу: regops.u-lead@giz.de до 18:00 15 травня 2023 року, в темі повідомлення вказавши «Бюджетна стабілізація_ Назва громади_Область».

Дізнатися деталі участі у Навчальній програмі  можна на Заході-презентації, що відбудеться 10 травня  2023 року о 10:00, взяти участь у якому  можна за цим посиланням.

Переглядів: 2878
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: навчання
Читайте також: