Теребовлянська громада налагодила побратимські відносини з французьким муніципалітетом
Теребовлянська громада налагодила побратимські відносини з французьким муніципалітетом

Теребовлянська міська територіальна громада та французький муніципалітет  Пон-дю-Шато підписали угоду про партнерську співпрацю.


Про це повідомили в Теребовлянській міській раді.

«Усвідомлюючи, що Україна бореться не лише за свою свободу, а й свободу європейських країн, французьке місто Пон-дю-Шато активно долучилося до допомоги Україні, надсилаючи вантажі допомоги та приймаючи біженців. З метою зміцнення та розвитку дружніх зв’язків Теребовлянський міський голова запропонував укласти угоду про партнерство. Мер міста Пон-дю-Шато Патрік Перрен прийняв пропозицію і запросив приїхати до Франції, щоб підписати угоду про партнерство», - йдеться у повідомленні Теребовлянської міської ради.

Зазначається, що міста-побратими домовилися про співпрацю в галузях економічного розвитку, сільського господарства, регіонального розвитку, науки та техніки, профілактичної охорони здоров’я, освіти, культури та мистецтва, туризму, молоді та спорту, соціальної сфери, екології та раціонального використання природних ресурсів.

Теребовлянський міський голова Олег Продан подякував французькому народу за підтримку, а мера Патріка Перрена запросив відвідати Україну і Теребовлянську громаду.

«Ця угода зробить наші міські ради, а відтак і наші народи ще ближчими. Ми знаємо і віримо, що війна в Україні закінчиться нашою перемогою. Ми будемо раді, якщо ви разом з нами святкуватимете нашу перемогу, тому запрошуємо вас, пане мере, і вашу команду відвідати Теребовлянський край», - підсумував міський голова Олег Продан.

Переглядів: 1635
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: партнерство
Читайте також: