14 деокупованих громад отримали техніку для відновлення надання послуг

 

В березні 2023 року 14 громад Миколаївської, Херсонської та Харківської областей отримали комп’ютери, ноутбуки та інше обладнання для відновлення надання послуг мешканцям від шведсько-українського Проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні». Сума кризової підтримки склала 1 980 720 грн.


Нагадаємо, що громади подавали заявки на отримання допомоги на сайті проєкту PROSTO з 1 по 15 березня 2023 року. Окрім матеріальної підтримки громади також отримують інституційну та навчальну підтримку по необхідним їм напрямкам.

Марина Бобраніцька, заступниця начальника управління системного розвитку надання адміністративних послуг Міністерства цифрової трансформації України, зазначила:

«Завдяки співпраці з проєктом PROSTO постраждалі громади отримують важливу підтримку для відновлення роботи ЦНАП та надання якісних послуг мешканцям. У координації та співдії ми намагаємося якомога швидше реагувати на потреби громад з метою повернення якісного державного сервісу до кожного куточка нашої країни».

Проєкт PROSTO запланував поступове поширення кризової підтримки на інші області України, залежно від безпекової ситуації.

Переглядів: 2029
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: міжнародна підтримка
Читайте також: