У Рава-Руській громаді відкрили пожежно-рятувальний підрозділ
У Рава-Руській громаді відкрили пожежно-рятувальний підрозділ

У селі Гійче Рава-Руської громади, що на Львівщині, відбулося урочисте відкриття пожежно-рятувального підрозділу місцевої пожежної охорони. Для потреб підрозділу Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» передав захисний одяг для пожежників, генератор, бензорізи, бензопили, мотопилу та мотопомпу.


Наталія Гнидюк, заступниця керівника Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», зазначила:

«Реагування на надзвичайні ситуації є основною послугою, яку громадянин очікує від органу місцевого самоврядування, а також ключовим елементом успішності децентралізації в Україні. Для зміцнення системи цивільного захисту Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» передає партнерам високоякісне обладнання, необхідне для рятувальних операцій. Ми раді, що це дозволило Рава-Руській громаді відкрити та оснастити додатковий пожежно-рятувальний підрозділ місцевої пожежної охорони сучасними інструментами. Без сумніву, ми продовжуватимемо підтримувати громади, допомагаючи їм в сфері надзвичайних ситуацій та захищати найвищу цінність – людське життя».

Іван Івануса, голова Рава-Руської громади, сказав:

«Безпека громадян ‒ це одне з першочергових питань, яке ми повинні вирішувати. Нам вдалося об'єднати зусилля місцевого бізнесу, депутатів, ДСНС, закордонних партнерів та сьогодні відкрити пожежно-рятувальний підрозділ місцевої пожежної охорони у селі Гійче. Надіємось та бажаємо, щоб вогнеборці не мали роботи, але у разі потреби рятували життя та майно жителів громади».

Більше про створенні безпечного середовища в громадах є у спеціальній рубриці "Безпека" на нашому порталі.

Переглядів: 2466
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: безпека
Читайте також: