Резерви відпусток у бюджетних установах – тема вебінару 17 березня
Резерви відпусток у бюджетних установах – тема вебінару 17 березня

17 березня 2023 року швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» проведе вебінар на тему «Резерви відпусток: розрахунок, облік та інвентаризація резервів відпусток у бюджетних установах».


Про особливості нарахування та виплати відпускних педагогічним працівникам розповість Сергій Яцковський, національний експерт з місцевого самоврядування проєкту DECIDE.

Так, під час вебінару учасники дізнаються:

  • чи можна надати частину основної відпустки не під час літніх канікул;
  • які періоди враховувати під час розрахунку тривалості відпустки та виплати компенсації за невикористану відпустку.

Дата і час: 17 березня 2023 року, 11:00.

Ваші запитання залишайте у реєстраційній формі за посиланням: https://forms.gle/DgckbqrGmnLtTBDr7         

Важливо! Реєстрація на вебінар є обов'язковою. Вказуйте коректну електронну адресу, адже посилання буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже іноді листи потрапляють саме туди. Посилання проєкт зазвичай надсилає за годину до проведення.


Вебінар є частиною кампанії “Освіта у нових громадах від А до Я”. Мета кампанії – допомогти головам і управлінцям освітою новоутворених та реорганізованих громад розвинути ефективну систему управління освітою.

Стежте за оновленнями, завантажуйте порадники із типовими шаблонами документів, дивіться записи вебінарів на novihromady.decide.in.ua та у спеціальному розділі порталу "Децентралізація

 

Переглядів: 2520
Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Новини на тему: анонс
Читайте також: