Уже рік триває реформа харчування у закладах освіти. Чи заборонили в їдальнях сіль і цукор? Як покращити якість страв у меню? Як батьки можуть впливати на харчування у школах? І де брати гроші на нове обладнання?
У спецвипуску «Освітнього маркера» - відповіді на найбільш хвилюючі запитання від експертів МОЗ, Мінрегіону, МОН і Держпродспоживслужби. Деталі про реформу також дізнавалися від представників Національної асоціації громадського харчування, громадського об'єднання «Батьки SOS», Українського інституту розвитку освіти і соціального проєкту Євгена Клопотенка «Нове шкільне харчування» (CultFood).
00:44 Реформа та батьки
04:18 Так а що взагалі змінилося?
08:46 А що з фінансуванням?
Відео створено за підтримки Швейцарії в межах Швейцарсько-українського проєкту DECIDE — «Децентралізація для розвитку демократичної освіти», який впроваджує консорціум ГО «DOCCU — Розвиток громадянських компетентностей в Україні» та Цюрихського педагогічного університету (PH Zurich, Швейцарія).
23 грудня 2024
Завершення закупівельного 2024 року з...
Експерти Програми USAID DOBRE підготували розʼяснення на тему «Завершення закупівельного 2024 року з урахуванням...
23 грудня 2024
Децентралізація 2024: підсумки року
Децентралізація 2024: підсумки року
Чим запам’ятається 2024 рік учасникам процесу реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади?...
23 грудня 2024
«Агенції регіонального розвитку мають проявити...
Плани та пріоритети Міністерства розвитку громад та територій щодо діяльності агенцій регіонального розвитку (АРР),...
20 грудня 2024
Вакансія: Полісі Координатор/-ка (англ.)
Вакансія: Полісі Координатор/-ка (англ.)
Опис контексту SALAR International завершила свої поточні проєкти в Україні (DSP та PROSTO), які були...