У Тернополі і сусідніх селах почали працювати поліцейські офіцери громади

 

1 лютого 2022 року у Тернополі стартував проєкт «Поліцейський офіцер громади», ініційований Національною поліцією України за підтримки Посольства США та ICITAP.

Відтепер на території Тернопільської міської територіальної громади працюватимуть офіцери Національної поліції, що забезпечуватимуть безпеку мешканців та будуть надійною охороною порядку у громаді.

Для належної роботи офіцерів у Тернополі за кошти бюджету громади облаштували поліцейську станцію та придбали новий службовий автомобіль. Ще один автомобіль для поліцейського офіцера придбала та передала Національна поліція.

«Тернопіль із задоволенням долучився до проєкту «Поліцейський офіцер громади». А оскільки поліцейський офіцер громади житиме і працюватиме на території Тернопільської громади, дуже важливою є співпраця місцевих органів влади, мешканців і поліції у покращенні безпекового простору громади, - сказав міський голова Тернополя Сергій Надал. – Тож для своєчасного реагування на виклики і належного обслуговування сіл Тернопільської міської територіальної громади, сьогодні ми вручаємо ключі поліцейським від нового службового автомобіля, придбаного за кошти місцевого бюджету. Ще один такий автомобіль переданий для потреб офіцерів громади від Національної поліції».

Сучасний автомобіль, обладнаний усім необхідними, отримала також вибухотехнічна служба ГУНП в Тернопільській області, а ще чотири службові автомобілі передали для роботи підрозділів слідства, кримінальної поліції районних відділів та відділень поліції.

Для взаємодії органів поліції з громадськістю шляхом підготовки та виконання спільних проєктів, програм і заходів для підвищення безпеки населення та покращення ефективності виконання поліцією покладених на неї завдань, на території Тернопільської громади діє програма «Безпечна громада» на 2021-2022 роки». Відповідно до завдань програми, щороку з бюджету громади виділяються кошти на покращення матеріально-технічної бази Тернопільського районного управління поліції ГУНП в Тернопільській області, технічного обслуговування та ремонт транспортних засобів, проведення відновлювальних робіт, капітальний ремонт приміщень, облаштування поліцейських станцій, забезпечення паливно-мастильними матеріалами та придбання службового легкового автомобіля для правоохоронців.

Теги:

безпека поліція

Область:

Тернопільська область

Громади:

Тернопільська територіальна громада

Джерело:

Тернопільська міська рада

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

25 липня 2024

«Телефонували голові, щоби подякувати, а не жалітися». Як у Решетилівській громаді відремонтували шкільне укриття

«Телефонували голові, щоби подякувати, а не...

Нещодавно міській голові Решетилівської громади, що на Полтавщині, Оксані Дядюновій телефонували батьки учнів...

24 липня 2024

Рава-Руська та Великий Бичків знаходять неординарні рішення завдяки міжмуніципальному співробітництву

Рава-Руська та Великий Бичків знаходять...

19 липня 2024 року Рава-Руська громада, що на Львівщині, та Великий Бичків, що на Закарпатті, уклали угоду про...

23 липня 2024

Як створити нові робочі місця і розвивати економіку: коворкінги Пирятинської громади

Як створити нові робочі місця і розвивати...

Як Пирятинська громада об’єднує місцевих жителів, навчає дітей заробляти гроші, проводить сеанси психологічної...

22 липня 2024

У двох ліцеях Вишнівської громади облаштували безбар’єрне середовище для учнів

У двох ліцеях Вишнівської громади облаштували...

Коли йдеться про навчання учнів з особливими освітніми потребами, зволікати з облаштуванням відповідних умов не...