Сучасний сквер, модернізація шкіл і садка - перемоги та труднощі Голої Пристані

У Голій Пристані дуже багато місць для відпочинку й добре облаштований громадський простір. Один із найяскравіших проєктів — спортивний майданчик із баскетбольним майданчиком.

Після об’єднання у Голопристанській територіальній громаді завершено будівництво двох амбулаторій загальної практики сімейної медицини у Старій Збур'ївці та Новій Збур'ївці. Окрім сучасного обладнання, гарних та зручних приміщень є навіть житло для сімейного лікаря.

Також тут провели термомодернізацію школи та дитячого ясла-садка "Посмішка", до кінця поточного року планують закінчити аналогічний проєкт у Старозбур'ївській школі. Але є і проблемні моменти. Деякі дороги в громаді у жахливому стані, а коштів на ремонт не вистачає. Також потрібні гроші на капітальні ремонти освітніх закладів у населених пунктах ОТГ.

 

 

Теги:

спорт медицина кращі практики освіта освіта

Область:

Херсонська область

Громади:

Голопристанська територіальна громада

Джерело:

Вгору. Херсон

Поділитися новиною:

Коментарі:
Default image
Анна Андреева
11.09.2021 - 06:34
Мене звуть Анна Андреева, я приїжджаю з України, але я переїжджаю до Іспанії з чоловіком, я хочу поділитися добрими новинами про своє життя з усіма та тими, хто потребує допомоги у шлюбі / відносинах. Я постраждав шість років, мій чоловік залишив мене, і я продовжував народити іншу дружину тільки тому, що його сім'я не любила Мене, і тому, що я не міг дати йому дитину, я закричав сім років, бо мій чоловік розлучив мене. Я шукав заклинання, що хмара допомогла мені на сітку, яку я зустріла так багато чарівників, кожен підняв гроші, не допомагаючи мені, але 3 серпня 2020 року я побачив онлайн-пожертвування з гарного мага, названого доктором Алаби. Я вирішив зв'язатися з ним, коли я зв'язався з ним, він сказав мені, що моя проблема була вирішена, тому що я зв'язався з ним, я сказав йому всю свою проблему, і він пообіцяв допомогти мені отримати мій чоловік назад. Д-р АЛАБА доручив мені і показав мені, що робити, я дотримуюся всіх інструкцій і робити те, що він попросив мене зробити через три дні, він сказав мені, що мій чоловік зателефонував мені, перш ніж я спав у цей день і вибачте. Одного разу він сказав мені все, мій чоловік подзвонив мені і попросив мене повернутися до нього після шести років розлучення. Сьогодні я поділяю це повідомлення, тому що я хочу, щоб світ знав, і це хороша робота, і я також дуже радий бути вагітним, і для тих, хто потребує допомоги, проблеми на роботі або акції зв'язатися з доктором Алаба сьогодні і вирішити вашу проблему Ось електронна пошта: dralaba3000@gmail.com або Whatsapp / Viber з його номером телефону: +2349039885856 Я обіцяю вам, що ваша проблема буде вирішена
Відповісти
D3db398f7b5ddb9e23894345687accb7
Елена
11.11.2021 - 00:54
Так, я можу погодитися з тим, що деякі так звані заклиначі є шахрайством, тому що я став жертвою кілька тижнів тому, тому що я так прагнув повернути свого коханого чоловіка Шкурко, звідки я знаю, що деякі заклиначі є шахраями це коли ви починаєте спілкуватися з ними по електронній пошті або телефону Whatssap, і немає жодних доказів того, що ваша робота була виконана або показуючи вам фотографії поперечного розрізу їх храму під час процедури привороту, або ви просите розповісти заклинателя Ви, що робити у себе вдома, любовна процедура правопису має бути практичною, вимовляючи молитви-заклинання також у вашому особистому вільному просторі вдома. Заклинатель Дрігбіновії реальний, тому що він розповість вам, як зробити приворот самостійно у вашому будинку, вільному місці вночі, коли всі інші сплять у вашому домі, а потім Дрігбіновія дасть вам інструкцію, як зробити так, щоб молитва заклинала працювала. самостійно, не турбуючи і не вимагаючи більше грошей. Ось як відрізнити фальшивого заклинателя та справжнього добре працюючого заклинателя, який добре працює. Я виявляю це сам, і це працює для мене після того, як я прочитаю якусь молитву заклинання у своєму власному домі, Дрігбіновія розповість мені все, що потрібно було зробити. Я уважно виконувала всі його вказівки і протягом наступних двох днів мені подзвонив мій колишній коханий Шкурко, він повернувся до мене того ж тижня, коли була зроблена молитва привороту. це дуже вірно, я скористався цією можливістю, щоб порекомендувати канал заклинань Drigbinovia всім, хто шукає справжнього заклинателя, щоб терміново повернути колишнього партнера doctorigbinovia93@gmail.com WhatsApp його за номером +12162022709 дякую всім, що виділили час на читання та Бажаю всім удачі та щастя у ваших любовних стосунках/шлюбах. благослови вас бог.
Відповісти
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

20 травня 2024

Дві полтавські громади стають здоровішими разом завдяки співпраці

Дві полтавські громади стають здоровішими разом...

В ході децентралізації у Лохвицькому районі Полтавської області сформувалися три громади: Лохвицька, Сенчанська та...

01 травня 2024

Як у Білоцерківській громаді, що на Полтавщині, діти створюють соціальні проєкти та змінюють громаду

Як у Білоцерківській громаді, що на Полтавщині,...

Як Білоцерківська громада, що на Полтавщині, почала свій шлях у проєкті DECIDE, які цікаві проєкти вдалося втілити та...

19 квітня 2024

У Овруцькій громаді роблять ставку на проєктну діяльність

У Овруцькій громаді роблять ставку на проєктну...

Створити сектор проєктного менеджменту – таке рішення прийняла Овруцька громада, беручи участь у програмі підтримки...

01 квітня 2024

Якісні медичні послуги у селі: досвід Полицької громади

Якісні медичні послуги у селі: досвід Полицької...

Громада з Рівненщини створила власний Центр первинної медико-санітарної допомоги. Їм допомогли експерти місцевого...