Успіхи Чаплинської громади: сім стадіонів, скейт-парк та сучасний ЦНАП

Сім міні стадіонів зі штучним покриттям, сучасний скейт-парк та Центр надання адміністративних послуг - Чаплинській громаді є чим похвалитися з моменту старту реформи децентралізації.

За цей час в тут з’явився сучасний Центр надання адміністративних послуг, де можна зробити закордонний паспорт чи оформити субсидію. Загалом ЦНАП надає 180 послуг. Жителям прилеглих сіл не обов’язково їхати до Чаплинки, аби отримати частину документів, адже старостати ОТГ також уповноважені надавати послуги.

Новий скейт-парк у Чаплинці став улюбленим місцем для дітей, які катаються на велосипедах, скейтах та самокатах. Крім цього на чаплинському стадіоні замінили сидіння, встановили вуличні тренажери у трьох селах громади та реконструювали свердловини у восьми, відремонтували залу засідань у чаплинському культурно-мистецькому центрі. Зараз триває ремонт приміщення, де буде створений Центр розвитку молодіжного та соціального підприємництва з коворкінг-простором. І це далеко не всі зміни. 

 

 

Теги:

адміністративні послуги спорт

Область:

Херсонська область

Джерело:

Вгору. Херсон

Поділитися новиною:

Коментарі:
Default image
Анна Андреева
11.09.2021 - 06:35
Я був відокремлений від чоловіка три роки тому. Не було спілкування між нами. Я порадив сім'ям і друзям, щоб відпустити забуття про шлюб і рухаючись у моєму житті. Я не хотів вийти заміж за когось іншого, тому що глибоко я все ще люблю свого чоловіка. Я так сильно постраждав від болю і плутанини, що я читав рекомендацію в Інтернеті про те, як доктор Алаба возз'єднав розбитий шлюб за допомогою своїх духовних сил. Я продовжував читати так багато відгуків про те, як він допоміг покласти край розлучому та відновити колишніх колишніх людей, і моя віра була поновлена. Я повинен зв'язатися з доктором Алаби відразу через кілька хвилин, що він відповів мені і дав інструкцію, що робити, після того, як я зустрівся з необхідною вимогою через два дні після ритуального, заклинання змінило моє життя навколо мого чоловіка, щоб не зв'язатися зі мною більше, ніж це. Два роки називали мене в середині ночі, плачучи і вибачаючись, що це робота демонів, тому я все ще вражений цим дивом, тому я прощаю його. Тепер мій шлюб зараз знаходиться в рівновазі. Дралабський ритуал працював чудово і шлюб сильніше, ніж раніше, і ніщо не може знову відокремити нас. Я відвідав так багато сайтів, я шукав допомоги, це було безнадійно, поки я не пов'язав з Dralaba, справжню людину, яка допомогла мені відновити мій розбитий шлюб, якщо у вас є подібна проблема у вашому шлюбі, ви хочете, щоб ваш чоловік або дружина знову любив тебе знову . , У вас є хтось, кого ви любите, і ви хочете, щоб він любив вас у відповідь, у вас є виклик у вашому житті, шаблон заклинань доктора Алаба є рішенням і відповідь на вашу проблему, WhatsApp / Viber з його номером телефону: +2349039885856, зв'яжіться з ним сьогодні, надсилаючи електронний лист до dralaba3000@gmail.com Не дозволяйте будь-якому візьму ваш чоловік від вас
Відповісти
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

01 липня 2024

Швидка освітня допомога. Як громади співпрацюють навколо Центру професійного розвитку

Швидка освітня допомога. Як громади...

Авторка: Марія Булейко (Марковська) Центр професійного розвитку для педагогічних працівників у Верховині, що на...

27 червня 2024

Іршавська громада визначає пріоритети місцевого розвитку разом з жителями

Іршавська громада визначає пріоритети місцевого...

Як зробити громаду комфортною для всіх жителів? Щоб відповісти на це запитання, надзвичайно важливо залучити...

27 червня 2024

У Володимир-Волинській громаді місцевий бізнес розвивається попри воєнні виклики

У Володимир-Волинській громаді місцевий бізнес...

Наприкінці 2022 року Володимир-Волинська громада на Волині, як і тисячі інших населених пунктів в Україні, потерпала...

25 червня 2024

Соціальне таксі та паспортна станція: Білокриницька громада розширює послуги через муніципальне співробітництво

Соціальне таксі та паспортна станція:...

Відвідати банк або лікарню для людей з інвалідністю в Білокриницькій громаді, що на Рівненщині, — справжній виклик,...