Запросіть павільйон Дому Європи до вашого міста – з лекціями, концертами та виставками

 

Будь яке місто чи громада України може на декілька тижнів отримати сучасний мобільний павільйон для лекцій, презентацій, концертів та інших масових – таку програму фінансуватиме Європейський Союз. Дивіться далі, як виглядатиме павільйон і що треба зробити, аби ваша громада прийняла його у 2021 році.

Цього літа до малих міст України може завітати павільйон «Дому Європи» – тимчасова конструкція для проведення лекцій, концертів, виставок та інших заходів.

Проект павільйону розробили молоді українські архітектори та програма «Дім Європи», яку фінансує Європейський Союз. Цю тимчасову споруду створили спеціально для міст в регіонах України.

Загальна корисна площа павільйону – 180 квадратних метрів, одночасно він може вмістити до 100 відвідувачів. При усі відвідувачі зможуть зберегти соціальну дистанцію, убезпечивши один одного від розповсюдження коронавірусу.

 

 

На два або більше тижнів цей об’єкти з’явиться на одній з міських площ, скверів чи у парку. Тут відбуватимуться різноманітні події, програму яких «Дім Європи» складатиме разом з місцевою командою організаторів, аби це було цікаво жителям. Але, перш за все, тут відбуватимуться презентації грантів та інших програм Європейського Союзу, аби містяни більше і продуктивніше отримували фінансову та іншу підтримку від ЄС. Тут щодня діятиме інфопункт, де можна буде отримати інформацію та консультацію щодо цих європейських можливостей.

Презентації грантових програм доповнюватимуть тематичні лекції, майстерні та інші події, які мають на мені пожвавити суспільне життя та розвивати ідеї, що покращують життя громади міста.

Події у павільйоні будуть відкритими та безкоштовними для усіх відвідувачів.

Для того, аби павільйон приїхав до вашої громади, треба позмагатися з іншими містами в Україні. До 16 березня «Дім Європи» прийматиме заявки від організацій та команд із регіонів.

Знайти усі подробиці про цей конкурс та подати заявку можна тут  https://houseofeurope.org.ua/call-for-partners

«Дім Європи» обере три міста-переможця, отже у 2021 році павільйон відвідає три українських міста або громади.

Теги:

конкурс комунікації міжнародна підтримка

Джерело:

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

27 вересня 2024

27 вересня 2024

Ukrainian Resilience Week: Як українські міста стають сильнішими — долучайтесь до головних подій

Ukrainian Resilience Week: Як українські міста...

Відбудова та стійкість українських міст — це не тільки про відновлення інфраструктури, а й про створення безпечного,...

27 вересня 2024

Чи готові ми до реформи профільної середньої освіти – результати дослідження

Чи готові ми до реформи профільної середньої...

Чи готові громади до впровадження реформи профільної середньої освіти? Що думають про неї голови громад, керівники...

27 вересня 2024