Особливості здійснення закупівель та впровадження НАССР у сфері організації харчування у закладах освіти

Як управлінцям організувати безпечне харчування у закладах освіти?

Експерти МОН та Мінекономіки розкажуть про планування закупівель, тендерну документацію, кваліфікаційні критерії та особливості договору про закупівлю. Серед тем обговорення також питання безпечності харчових продуктів і впровадження системи управління безпечністю харчування:

 

 

 

Теги:

освіта управління освітою освіта вебінар

Джерело:

DECIDE

Читайте також:

22 січня 2025

Субвенція для професійного розвитку вчителів НУШ: ключові деталі

Субвенція для професійного розвитку вчителів...

У 2025 році на підвищення кваліфікації вчителів «Нової української школи» виділили 150 млн грн....

22 січня 2025

Політика згуртованості ЄС після 2027 року: що пропонує Польща і чому це важливо для України

Політика згуртованості ЄС після 2027 року: що...

З 1 січня по 30 червня 2025 року Польща головує в Раді Європейського Союзу. Одним із ключових пріоритетів польського...

21 січня 2025

У Черкасах обговорили реформу старшої школи: створення мережі академічних ліцеїв

У Черкасах обговорили реформу старшої школи:...

17 січня в Черкасах відбулося громадське обговорення реформи старшої школи. У заході взяли участь представники...

21 січня 2025

Молодь з прифронтових територій та малих міст і сіл отримає гранти до $1500 на розвиток бізнесу: які умови

Молодь з прифронтових територій та малих міст і...

Громадська організація uBoost, за підтримки фонду Razom, запускає безкоштовну освітню програму «Створюй тут!» для...