Як управлінцям організувати безпечне харчування у закладах освіти?
Експерти МОН та Мінекономіки розкажуть про планування закупівель, тендерну документацію, кваліфікаційні критерії та особливості договору про закупівлю. Серед тем обговорення також питання безпечності харчових продуктів і впровадження системи управління безпечністю харчування:
22 січня 2025
Субвенція для професійного розвитку вчителів НУШ: ключові деталі
Субвенція для професійного розвитку вчителів...
У 2025 році на підвищення кваліфікації вчителів «Нової української школи» виділили 150 млн грн....
22 січня 2025
Політика згуртованості ЄС після 2027 року: що пропонує Польща і чому це важливо для України
Політика згуртованості ЄС після 2027 року: що...
З 1 січня по 30 червня 2025 року Польща головує в Раді Європейського Союзу. Одним із ключових пріоритетів польського...
21 січня 2025
У Черкасах обговорили реформу старшої школи: створення мережі академічних ліцеїв
У Черкасах обговорили реформу старшої школи:...
17 січня в Черкасах відбулося громадське обговорення реформи старшої школи. У заході взяли участь представники...
21 січня 2025
Молодь з прифронтових територій та малих міст і...
Громадська організація uBoost, за підтримки фонду Razom, запускає безкоштовну освітню програму «Створюй тут!» для...