АНОНС! 29 лютого у Харкові представники місцевого самоврядування Харковської, Полтавської та Сумської областей обговорять зміни до Конституції

Публічне громадське обговорення пропозицій щодо внесення змін до Конституції в частині децентралізації влади «Конституційне забезпечення децентралізації в Україні – 2020» відбудеться в Харкові  29 лютого.

У заході візьмуть участь представники Харківської, Полтавської та Сумської областей.

Також на обговоренні будуть присутні представники Офісу Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністерства розвитку громад та територій України, народні депутати України, представники органів місцевого самоврядування, науковці та експерти.

Початок заходу - о 10:00 за адресою: місто Харків, вул. Пушкінська, 84-А (Навчально-бібліотечний комплекс Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого).

Для участі у заході обов’язковою є попередня реєстрація.

Форма для надання пропозицій (тематичні блоки для обговорення конституційного забезпечення децентралізації в Україні – 2020) розміщена за посиланням.

ОНЛАЙН-трансляція.

Проведення циклу інклюзивних публічних консультацій щодо змін до Конституції України в частині децентралізації (проєкт Закону України «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)» (реєстр. № 2598 від 13 грудня 2019 року) започатковано Офісом Президента України спільно з Міністерством розвитку громад та територій України і Комітетом Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Аргументовані думки та пропозиції до конституційних змін ви можете висловити також тут: https://decentralization.ua/constitution/offers.

28.02.2020 - 09:23 | Переглядів: 9064
АНОНС! 29 лютого у Харкові представники місцевого самоврядування Харковської, Полтавської та Сумської областей обговорять зміни до Конституції

Теги:

Конституція обговорення Конституція анонс

Область:

Полтавська область Сумська область Харківська область

Джерело:

Харківська ОДА

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

16 вересня 2024

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на Буковині долає виклики й будує нові плани

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на...

«Ворота в Карпати» – так називає себе Вижницька громада Чернівецької області, розташована в передгір’ї буковинського...

16 вересня 2024

16 вересня 2024

25 серпня - вебінар «Актуальні питання здійснення відкритих торгів в умовах воєнного стану»

25 серпня - вебінар «Актуальні питання...

Під час вебінару експерти Програми USAID DOBRE з питань публічних закупівель Мирослав Сімка і Юрій Кузько допоможуть,...

16 вересня 2024

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і власників тварин

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і...

Громадська організація БУР та Програма «U-LEAD з Європою» запустили програму Довгострокового волонтерства, присвячену...