Анонс! Відкриття чотирьох ЦНАП

11 грудня, 11:00 у Джулинській об‘єднаній територіальній громаді Вінницької області, в якій проживають 6 тис. мешканців, відбудеться відкриття новоствореного Центру надання адміністративних послуг. Громада самостійно зробила ремонт приміщення та облаштувала його для потреб людей з інвалідністю. Джулинська громада успішно співпрацювала з Програмою у інституційному створенні ЦНАП та отримала повне облаштування 5 робочих місць. Свято відкриття ЦНАП відбудеться за адресою: вул.Соборна 1,  село Джулинка, Бершадський район, Вінницької області.

12 грудня, 10:00 у громаді міста Боярка, Київської області відбудеться відкриття модернізованого Центру надання адміністративних послуг. Громада, яка нараховує 36 тис. мешканців, співпрацювала з Програмою у інституційній модернізації ЦНАП та отримала повне облаштування 11 робочих місць. Громада міста Боярка самостійно зробила ремонт приміщення модернізованого Центру та облаштувала його для потреб людей з інвалідністю. Свято відкриття ЦНАП відбудеться за адресою: вул. М. Грушевського 39,  місто Боярка, Києво-Святошинський район, Київської області.

12 грудня, 12:00 у Вертіївській об‘єднаній територіальній громаді Чернігівськоъ області, в якій проживають 5 тис. мешканців, відбудеться відкриття новоствореного Центру надання адміністративних послуг. Громада самостійно зробила ремонт приміщення нового ЦНАП та облаштувала його для потреб людей з інвалідністю. Вертіївська громада успішно співпрацювала з Програмою у інституційному створені Центру та отримала повне облаштування 7 робочих місць у тому числі одного віддаленого робочого місця адміністратора. Свято відкриття ЦНАП відбудеться за адресою: вул. Миру 126,  село Вертіївка, Ніжинського району, Чернігвської області.

13 грудня, 11:00 у громаді селища Ямпіль, Хмельницької області, в якій проживають 5 тис. мешканців, відбудеться відкриття новоствореного ЦНАП. Громада самостійно зробила ремонт приміщення нового Центру та облаштувала його для потреб людей з інвалідністю. Ямпільська громада успішно співпрацювала з Програмою у інституційному створені Центру та отримала повне облаштування 5 робочих місць. Свято відкриття Центру надання адміністративних послуг відбудеться за адресою: вул. Чернавіна 52,  селище Ямпіль, Білогірського району, Хмельницької області.

Для акредитації надішліть своє ПІБ, посаду, видання та контакти на електронну адресу: ivan.lukash@ulead.org.ua  до 10 грудня 18:00.

За будь-якими уточненнями звертатися:  Іван Лукаш, +380673883457, ivan.lukash@ulead.org.ua

 

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

17 жовтня 2024

Розпочався конкурсний відбір громад Київщини для участі у проєкті з визначення пріоритетів у відновленні

Розпочався конкурсний відбір громад Київщини...

Асоціація міст України спільно з Вестмінстерською фундацією за демократію (WFD) оголошують конкурсний відбір для...

17 жовтня 2024

«ШоТам по комунікації»: громади обговорили дієві підходи до взаємодії з бізнесом і жителями

«ШоТам по комунікації»: громади обговорили...

10-11 жовтня медіа ШоТам за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» об’єднало понад 100 голів громад та їхніх заступників з...

17 жовтня 2024

Затверджено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих

Затверджено зміни до Переліку територій, на...

Наказом Мінреінтеграції від 16 вересня 2024 року №293 внесено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися)...

17 жовтня 2024

Президент підписав Закон «Про публічні консультації»

Президент підписав Закон «Про публічні...

  Президент підписав Закон України «Про публічні консультації» (законопроєкт №4254). Як повідомлялося, Закон...