Анонс! Цього тижня центри надання адміністративних послуг, у тому числі мобільні, відкриють у шести громадах

Програма «U-LEAD з Європою» запрошує на відкриття Центрів надання адміністративних послуг, в тому числі чотирьох мобільних ЦНАП, створених та модернізованих за підтримки Програми, які відбудуться з 26 по 29 листопада:

26 листопада, 11:00, у Гуляйпільській міській об‘єднаній територіальній громаді Запорізької області відбудеться презентація мобільного Центру надання адміністративних послуг, який було створено за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Мобільний ЦНАП - це спеціально обладнаний автомобіль, у якому облаштовані два повноцінні робочі місця адміністраторів надання адміністративних послуг. Презентація мобільного ЦНАП відбудеться на площі біля культурно-спортивного комплексу «Сучасник» у місті Гуляйполе, Гуляйпільського району, Запорізької області.

27 листопада, 11:00, у Чернігівській об‘єднаній територіальній громаді Запорізької області відбудеться відкриття новоствореного міськрайонного Центру надання адміністративних послуг. Громада, яка нараховує 17 тис. мешканців, співпрацювала з Програмою у інституційному створенні ЦНАП та отримала повне облаштування 7 робочих місць. Чернігівська ОТГ зробила повну реконструкцію приміщення ЦНАП та облаштувала його для потреб людей з інвалідністю. Урочисте відкриття Центру відбудеться за адресою вул. Соборна, 401, смт Чернігівка, Чернігівський район, Запорізької області.

28 листопада, 12:00, у місті Могилів-Подільський Вінницької області розпочне роботу мобільний ЦНАП – автомобіль устаткований спеціальним обладнанням та програмним забезпеченням, який дозволить надавати адміністративні послуги мешканцям у 52 віддалених населених пунктах Могилів-Подільського району. Церемонія відкриття відбудеться на площі біля будинку Культури, вул. Київська, 28, м. Могилів-Подільський, Вінницька область.

28 листопада, 11:00, у Берездівській ОТГ Хмельницької області відбудеться урочисте відкриття нового ЦНАП, який надаватиме адміністративні послуги понад 8 тисячам мешканців громади. Громада отримала 5,7 млн грн коштів від ДФРР та зробила повну реконструкцію приміщення ЦНАП. Програма U-LEAD повністю облаштує 8 робочих місць нового Центру, включно з трьома віддаленими робочими місцями адміністратора, меблями, технікою та програмним комплексом «Вулик». Відкриття відбудеться за адресою вул. Богдана Хмельницького, 38, с. Берездів, Славутського району, Хмельницької області.

28 листопада, 11:00, в Олевській ОТГ Житомирської області розпочне роботу мобільний ЦНАП – автомобіль спеціально обладнаний для надання послуг, устаткований спеціальним обладнанням та програмним забезпеченням. Завдяки мобільному офісу жителі 50 населених пунктів громади та району отримають доступ до якісних адміністративних послуг. Відкриття відбудеться за адресою: вул. Володимирська, 2, м. Олевськ, Житомирська область.

29 листопада, 11:00, в Устилузькій ОТГ Волинської області буде презентований новий мобільний ЦНАП, створений за підтримки Програми. «ЦНАП на колесах» дозволить надавати адміністративні послуги мешканцям у 25 віддалених населених пунктах Устилузької громади. Автомобіль обладнаний двома робочими місцями для надання послуг, а також пандусом для безбар’єрного доступу для осіб з інвалідністю. Відкриття відбудеться за адресою - вул. Володимирська, 40, м.Устилуг, Волинська область.

За уточненнями та для акредитації звертайтеся: Вікторія Залозна, +380 93 169 24 26, victoriia.zalozna@ulead.org.ua

25.11.2019 - 13:17 | Переглядів: 11667
Анонс! Цього тижня центри надання адміністративних послуг, у тому числі мобільні, відкриють у шести громадах

Теги:

анонс адміністративні послуги

Джерело:

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

18 вересня 2024

Закон про відновлення середньострокового бюджетного планування на місцевому рівні – експертний коментар

Закон про відновлення середньострокового...

18 вересня Верховна Рада України ухвалила Закон України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо...

18 вересня 2024

Відповіді на поширені запитання від учасників конкурсу «Громада на всі 100»

Відповіді на поширені запитання від учасників...

Конкурс «Громада на всі 100» – це конкурс для територіальних громад, які шукають нові можливості для втілення своїх...

18 вересня 2024

МЗС України орієнтує закордонні дипустанови на розвиток міжнародної міжмуніципальної співпраці

МЗС України орієнтує закордонні дипустанови на...

Питання розвитку мережі міжнародно співпраці громад і регіонів обговорили з керівниками закордонних дипломатичних...

18 вересня 2024

Гірськими стежками півдня Буковини: в Усть-Путильській громаді гостювали журналісти з різних регіонів

Гірськими стежками півдня Буковини: в...

Красива, працелюбна, згуртована – саме такими словами описали Усть-Путильську громаду Чернівецької області учасники...