Увага! Починається тиждень запуску мобільних ЦНАП в Україні

З 25 по 29 листопада шість мобільних Центрів надання адмінпослуг, створених за  підтримки «U-LEAD з Європою», розпочнуть роботу у шести громадах різних областей України. Завдяки запуску мобільних центрів більше двохсот тисяч мешканців 203 населених пунктів, віддалених від центру громади (району, області), будуть отримувати якісні адмінпослуги поруч з домом.

У вівторок, 26 листопада, з 15:00 до 15:30, Альона Бабак, Міністр розвитку громад та територій, та Штефан Шльойнінг, керівник програм співробітництва Представництва Європейського Союзу в Україні, передадуть ключі від двох мобільних Центрів надання адміністративних послуг очільникам Межівської громади Дніпропетровської області та  Дунаєвецької громади Хмельницької області.

Презентація двох мобільних ЦНАП відбудеться у Києві, у внутрішньому дворі Дому Децентралізації. У презентації візьмуть участь представники Делегації ЄС в Україні, представники Посольств країн-членів ЄС, керівництво Програми U-LEAD.  

В рамках заходу заплановані промови почесних гостей, вручення ключів громадам та екскурсія мобільними ЦНАП.

Мобільний центр надання адміністративних послуг - це спеціальне авто, повністю облаштоване для двох адміністраторів та трьох відвідувачів, яке працює в форматі повноцінного офісу ЦНАП та надає послуги у форматі «єдиного вікна» безпосередньо в селищах та селах. 

«U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Програма запустила перший мобільний ЦНАП в Україні та масштабує цей вид допомоги для більшої кількості мешканців з метою забезпечити доступом до адмінпослуг якомога більше українців.

Запрошуємо вас взяти участь у заході! 

Акредитація обов’язкова та триває до кінця дня 25 листопада. Контакти для акредитації: комунікаційні експерти, напрям з покращення якості надання адмінпослуг для населення Програми «U-LEAD з Європою»:

 

Шість мобільних ЦНАП, що роз'їдуться по громадам шести областей України

Теги:

анонс адміністративні послуги

Джерело:

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

16 вересня 2024

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на Буковині долає виклики й будує нові плани

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на...

«Ворота в Карпати» – так називає себе Вижницька громада Чернівецької області, розташована в передгір’ї буковинського...

16 вересня 2024

16 вересня 2024

25 серпня - вебінар «Актуальні питання здійснення відкритих торгів в умовах воєнного стану»

25 серпня - вебінар «Актуальні питання...

Під час вебінару експерти Програми USAID DOBRE з питань публічних закупівель Мирослав Сімка і Юрій Кузько допоможуть,...

16 вересня 2024

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і власників тварин

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і...

Громадська організація БУР та Програма «U-LEAD з Європою» запустили програму Довгострокового волонтерства, присвячену...