У Славській громаді запрацювала система надання адмінпослуг: ЦНАП та три віддалених робочих місця

29 жовтня у Славській громаді Львівської області почали роботу новий ЦНАП та три віддалених робочих місця адміністраторів у селах Нижня Рожанка, Либохора та Волосянка.


Більше восьми тисяч мешканців, які проживають у гірській місцевості, отримали доступ до якісних послуг у комфортних умовах. Допомогу у створенні належної системи надання адмінпослуг громаді надала Програма «U-LEAD з Європою».

П’ять працівників стаціонарного ЦНАП Славської громади будуть надавати мешканцям та бізнесу сімдесят послуг, включно з видачею закордонних паспортів, реєстрацією актів цивільного стану, послугами соціального захисту, нотаріальними послугами. Також у ЦНАП облаштоване місце для самообслуговування мешканців.

Ігор Бригілевич, регіональний спеціаліст Програми «U-LEAD з Європою»: «Ми раді, що завдяки синергії зусиль, у громаді запрацювала ефективна система надання адміністративних послуг – стаціонарний ЦНАП та три віддалених робочих місця. Тепер є впевненість, що кожен з мешканців має доступ до якісних послуг у комфортних умовах».

Громада самостійно зробила ремонт приміщення та облаштувала його для потреб людей з інвалідністю. Всі працівники ЦНАП та віддалених робочих місць пройшли навчання по підвищенню кваліфікації, розроблене українськими та шведськими експертами. Кожне робоче місце обладнане програмним комплексом автоматизації роботи ЦНАП «Вулик», розробле проєктом EGOV4UKRAINE.

Володимир Бега, голова Славської ОТГ: «Дякую міжнародним партнерам за допомогу у створенні системи надання адмінпослуг у громаді. Ми отримали дійсно всебічну підтримку Програми: від допомоги по розробці документів до навчання працівників та облаштування робочих місць ЦНАП».

Галина Гречин, директорка Львівського Центру розвитку місцевого самоврядування: «Славська громада одна з тих, які претендують на лідерські позиції у впроваджені змін. Команда спеціалістів громади кожного дня шукає додаткові можливості для розвитку, покращує сервіс публічних послуг і робить їх більш доступними для мешканців. Особливо важливо, що ЦНАП відкривається у гірській ОТГ, а це, у свою чергу, зробить соціальні та адміністративні послуги ще ближчими і комфортнішими для жителів».

30.10.2019 - 10:21 | Переглядів: 10898
У Славській громаді запрацювала система надання адмінпослуг: ЦНАП та три віддалених робочих місця

Приєднані зображення:

Теги:

адміністративні послуги

Область:

Львівська область

Громади:

Славська територіальна громада

Джерело:

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

18 вересня 2024

У Чернігівському ліцеї укриття перетворили на сучасний освітній хаб

У Чернігівському ліцеї укриття перетворили на...

Чернігівський ліцей №22 тепер має не просто безпечне укриття, а й сучасний освітній хаб завдяки...

17 вересня 2024

У Знамʼянській громаді завдяки підтримці партнерів навчатимуть інформаційним технологіям

У Знамʼянській громаді завдяки підтримці...

Знамʼянська міська громада Кіровоградської області відтепер має STEM-простір та медіацентр, які допомогла облаштувати...

13 вересня 2024

Радивилівська і Бродівська громади об’єднують зусилля заради професійного розвитку освітян

Радивилівська і Бродівська громади об’єднують...

Радивилів, що на Рівненщині, та Броди, що на Львівщині, належать до різних областей і свого часу між ними навіть...

13 вересня 2024

Саф’янівська та Суворовська громади зміцнюють партнерство за п’ятьма ключовими напрямами

Саф’янівська та Суворовська громади зміцнюють...

4 вересня Саф’янівська та Суворовська громади, що на Одещині, підписали п’ять договорів про міжмуніципальне...