На Рівненщині стартував проект «Лідери змін»

У Рівному презентували проект «Лідери змін». Його спільно реалізовують Рівненський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», та Асоціація ОТГ Рівненщини за сприяння Рівненської обласної державної адміністрації та обласної ради.

На засіданні круглого столу, яке відбулося у приміщенні ЦРМС, голови об’єднаних громад, експерти та представники ЗМІ обговорили Положення проекту та порядок його реалізації, запропоновані номінації і затвердили організаційний комітет.

Як зазначив директор ЦРМС Руслан Сивий, мета проекту – крізь призму людського капіталу показати реальні досягнення громад та особистий ріст керівників місцевого рівня.

«Це мають бути історії формування лідера нової формації, який змінюється разом зі змінами в державі. І своїм прикладом змінює або впливає на зміни у своїй громаді», - наголосив він.

Директор департаменту економічного розвитку та торгівлі ОДА Костянтин Мокляк у своєму виступі відзначив, що об’єднані громади Рівненщини демонструють значні темпи росту і відіграють в житті області все більшу роль. І це відбувається, насамперед, завдяки вмілому керівництву та хорошому кадровому підбору. Тому кращих треба відзначати і показувати як приклад для наслідування.

У цьому році лауреатів обиратимуть за наступними номінаціями: «Голова ОТГ», «Надійний заступник», «Староста», «Фінансист», «Керівник комунального господарства», «Проектний менеджер», «Комунікатор» та «Лідер нового покоління». Кращих визначатимуть шляхом опитування керівників та спеціалістів громад, експертів, які працюють з об’єднаними громадами.  Результат розгляне та затвердить організаційний комітет, співголовами якого стали заступник голови ОДА Олександр Корнійчук, директор Рівненського ЦРМС Руслан Сивий та голова Асоціації ОТГ Рівненщини Сергій Пилипчук.

За словами радника з питань комунікації Рівненського ЦРМС Василя Туза, підсумком проекту будуть деталізовані медіа-розповіді про лідерів змін, які своїм прикладом показують, що сміливість, ентузіазм та відповідальність можуть змінювати цей світ. А медійну підтримку надають Агентство «Укрінформ», телерадіоканал «Ритм» та газета «Вільне слово».

Вручення нагород відбудеться у спеціальній шоу-програмі 20 лютого.

Приєднані зображення:

Теги:

трудові відносини конкурс

Область:

Рівненська область

Джерело:

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

27 вересня 2024

27 вересня 2024

Ukrainian Resilience Week: Як українські міста стають сильнішими — долучайтесь до головних подій

Ukrainian Resilience Week: Як українські міста...

Відбудова та стійкість українських міст — це не тільки про відновлення інфраструктури, а й про створення безпечного,...

27 вересня 2024

Чи готові ми до реформи профільної середньої освіти – результати дослідження

Чи готові ми до реформи профільної середньої...

Чи готові громади до впровадження реформи профільної середньої освіти? Що думають про неї голови громад, керівники...

27 вересня 2024