Глибочицька ОТГ та UkraineNOW - сучасна промоція громади

На Житомирщині Глибочицька об'єднана територіальна громада спільно DARSA digital agenсy, Офісом UkraineInvest, Житомирським центром розвитку місцевого самоврядування (створеного U-LEAD з Європою і Мінрегіоном), Агенцією регіонального розвитку Житомирської області, створили перші україномовний і анголомовний промоційні відеоролики та розробили інвестиційний паспорт Глибочицької ОТГ.

"Для DARSA digital agenсy - це перший досвід співробітництва з об'єднаними громадами і результатом ми задоволені. Нашим завданням було не просто показати, що на мапі України є громада, а продемонструвати те, що успіх приходить до тих, хто вірить в Україну зараз і віритиме завжди. А бренд UkraineNOW для світової спільноти свідчить саме про це. Такий приклад вартий для наслідування." - поділився думками Олександр Дарсавелідзе, керівник DARSA agency.

 

 

Invest in UkraineNOW - це бренд, який завдяки підтримці Офісу UkraineInvest розміщений на початку відеоролика, символізує відкритість Глибочицької ОТГ до інвесторів та міжнародних організацій.

"Нашій об'єднаній громаді лише один рік, але за цей період ми здійснили детальний секторальний аналіз, розробили інвестиційні пропозиції - від створення Центру української культури та туризму до будівництва логістичного центру. Наша громада має чудову географічну, логістичну, інфраструктурну привабливість, кадровий потенціал та сприятливі умови для інвесторів. Ми це демонструємо, щоб показати усьому світу, що українська громада має певний досвід і бажання розвиватися" - розповів Глибочицький сільський голова Сергій Сокальський.

 

 

Завдяки проактивній позиції на запрошення Програми U-LEAD Глибочицький сільський голова Сергій Сокальський в Домі Децентралізації у Києві презентував Глибочицьку об'єднану територіальну громаду і запросив до співробітництва Директора Програми U-LEAD з Європою від GIZ (Німеччина) Бастіана Файгеля, Директора Програми U-LEAD з Європою від SIDA (Швеція) Камерана Худура та 19 посланників країн Європейського Союзу.

"Я сподіваюся, що Ви познайомитеся з нашою громадою, а матеріали, які презентую, спонукатимуть до спільних дій та проектів" - зазначив Сергій Сокальський.

Область:

Житомирська область

Громади:

Глибочицька територіальна громада

Джерело:

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

25 липня 2024

«Телефонували голові, щоби подякувати, а не жалітися». Як у Решетилівській громаді відремонтували шкільне укриття

«Телефонували голові, щоби подякувати, а не...

Нещодавно міській голові Решетилівської громади, що на Полтавщині, Оксані Дядюновій телефонували батьки учнів...

24 липня 2024

Рава-Руська та Великий Бичків знаходять неординарні рішення завдяки міжмуніципальному співробітництву

Рава-Руська та Великий Бичків знаходять...

19 липня 2024 року Рава-Руська громада, що на Львівщині, та Великий Бичків, що на Закарпатті, уклали угоду про...

23 липня 2024

Як створити нові робочі місця і розвивати економіку: коворкінги Пирятинської громади

Як створити нові робочі місця і розвивати...

Як Пирятинська громада об’єднує місцевих жителів, навчає дітей заробляти гроші, проводить сеанси психологічної...

22 липня 2024

У двох ліцеях Вишнівської громади облаштували безбар’єрне середовище для учнів

У двох ліцеях Вишнівської громади облаштували...

Коли йдеться про навчання учнів з особливими освітніми потребами, зволікати з облаштуванням відповідних умов не...