Студенти-політологи 3-4 курсів Львівського національного університету провели імітаційну ГРУ «Моделювання погоджувальної ради фракцій Львівської обласної ради щодо змін до перспективного плану»

Студенти пробували себе у ролях голови ЛОДА, обласної ради, голів фракцій облради. І у грі показали добрі знання суті реформи та її особливостей у Львівській області. Вони обговорювали питання: що робити з громадами, які об’єднались поза перспективним планом, про проблеми фінансування освіти, культури, загалом проблеми розвитку територіальних громад на Львівщині.

Окрім того, «голови фракцій» та «обох гілок влади Львівщини» зупинилися на проблемних місцях перспективних планів Дрогобицького, Радехівського, Яворівського та Пустомитівського районів.

Екзаменували студентів керівник Офісу реформ Віталій Корецький, експерт Офісу Андріян Фітьо, старший науковий співробітник Інституту розвитку територій ім. Долішнього Петро Жук, голова громадської організації «Європейський діалог» Олександр Софій.

Керівник Віталій Корецький відзначив високу підготовку студентів та їхнє бажання знати про головну реформу в країні. І це дає Україні чималі перспективи.

Область:

Львівська область

Джерело:

Офіс реформ

Поділитися новиною:

Коментарі:
*Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

16 вересня 2024

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на Буковині долає виклики й будує нові плани

Можливості й розвиток – як Вижницька громада на...

«Ворота в Карпати» – так називає себе Вижницька громада Чернівецької області, розташована в передгір’ї буковинського...

16 вересня 2024

16 вересня 2024

25 серпня - вебінар «Актуальні питання здійснення відкритих торгів в умовах воєнного стану»

25 серпня - вебінар «Актуальні питання...

Під час вебінару експерти Програми USAID DOBRE з питань публічних закупівель Мирослав Сімка і Юрій Кузько допоможуть,...

16 вересня 2024

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і власників тварин

Співпрацюємо з БУР: простори для молоді і...

Громадська організація БУР та Програма «U-LEAD з Європою» запустили програму Довгострокового волонтерства, присвячену...