Вакансія: Тренер(ка)-методолог(иня) у сфері "Децентралізація освіти на місцевому та регіональному рівнях"

Шведська Програма підтримки реформ децентралізації та відновлення в Україні, 2024-2028 рр.

Тренер(ка)-методолог(иня) з питань освіти входить до команди тематичного напряму «Децентралізація освіти на місцевому рівні», який складається з 3-4 осіб. На цю посаду SALAR International шукає вмотивовану, з аналітичним складом розуму людину, уважну до деталей, яка може здійснювати горизонтальну та вертикальну співпрацю та координацію (багаторівнева структура управління) у сфері управління освітою, організації заходів, експертної підтримки регіональних та місцевих менеджерів освіти у впровадженні освітніх реформ, ідентифікувати та систематизувати освітні дані та звітувати про це, а також напрацювання нових інноваційних форм та методів роботи із освітнім менеджментом.

Під керівництвом керівника тематичної групи робота передбачає підтримання тісного діалогу з ключовими стейкхолдерами в Україні у сфері децентралізації освіти, такими як Комітет ВРУ з питань освіти, науки та інновацій, Міністерство освіти і науки України, Міністерство фінансів України, Державна служба якості освіти України, органи місцевого самоврядування та їх об’єднання, регіональні та місцеві органи управління освітою, громадські організації, аналітичні центри тощо.

Будь ласка, ознайомтеся з детальним описом вакансії за посиланням.

Тривалість: 23 місяці, 50%.

Місцезнаходження: Київ. Фізична присутність в офісі Програми.

Надсилайте ваші пропозиції з резюме обсягом не більше 3 сторінок та супровідним листом не більше 1 сторінки за адресою: ukraine@salarinternational.se. Будь ласка, зазначте у темі листа назву вакансії. Співбесіди будуть проводитися регулярно, залежно від отриманих заявок. Лише відібрані кандидати отримають відповідь електронною поштою після завершення рекрутингу.

Реченець подачі заявок: 16 вересня 2024 року

Views: 294
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: vacancy
Read more: