DECIDE: ВІДБУДОВА. Стартувала ініціатива з відновлення шкіл
DECIDE: ВІДБУДОВА. Стартувала ініціатива з відновлення шкіл

Кількість зруйнованих та пошкоджених закладів освіти щоразу збільшується, адже війна триває. Повітряні тривоги лунають щоденно. У багатьох регіонах діти перебувають в укриттях по 3-4 години на день. Через це вони змушені переривати своє навчання або й взагалі навчатися лише дистанційно. 

Щоб організувати безперервне навчання для 15 тисяч учнів та учениць в укриттях під час повітряної тривоги, за підтримки Швейцарії стартувала ініціатива «DECIDE: ВІДБУДОВА. Ініціатива з відновлення шкіл». В її межах проєкт DECIDE надасть підтримку територіальним громадам Чернігівської, Одеської та Полтавської областей на облаштування шкільних укриттів. 

Докладніше про ініціативу – у відео:

 

 

Ініціатива «DECIDE: ВІДБУДОВА. Ініціатива з відновлення шкіл» реалізується в межах швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» у партнерстві із Міністерством освіти і науки України та Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України за підтримки Швейцарії.

Проєкт DECIDE впроваджується Консорціумом ГО DOCCU та PH Zurich за підтримки Швейцарії, представленої Швейцарською агенцією розвитку та співробітництва (SDC).

Views: 1620
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: education
Read more: