4 серпня на Одещині обговорять відновлення й розвиток інфраструктури регіону
4 серпня на Одещині обговорять відновлення й розвиток інфраструктури регіону

4 серпня в Одесі відбудеться Форум відновлення Одещини «Транспорт. Логістика. Інфраструктура». Це вже Третій захід на Півдні України про відновлення й післявоєнний розвиток Одеського регіону.


Організаторами Форуму є Агенція регіонального розвитку Одеської області, Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, Одеська обласна державна (військова) адміністрація та Одеська обласна рада. Захід відбудеться за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», який активно залучений до процесів відновлення та відбудови Одеської області.

Цей захід стане важливим кроком до обговорення викликів сьогодення, проблемних питань та післявоєнного відновлення, адже Одещина – це пріоритетний регіон держави, а розвиток інфраструктури та логістики є фундаментальним для економіки України. Основними питаннями форуму є потенціал, проблеми і розвиток Одеської області в таких важливих питаннях, як транспорт, логістика, діяльність критичної та соціальної інфраструктури.

Серед спікерів Форуму – представники державної та місцевої влади, представники бізнесу, експерти міжнародних та громадських організацій, які об’єднають свій досвід на шляху вирішення першочергових питань та  визначення майбутнього Одеського регіону.

Серед ключових тем, які будуть обговорені на заході:

  • Транспортна інфраструктура як важливий елемент розвитку економіки;
  • Стратегії майбутнього: Конструктивне з’єднання – Критична і соціальна інфраструктура;
  • Сучасна прикордонна інфраструктура – запорука розвитку Одещини.

Анкета для реєстрації.

Важливо! Підтвердження участі на Форумі буде надіслано на електронну скриньку, яку ви зазначите в анкеті.

Для запитів ЗМІ: Ільченко Дар’я  +380 68 7376 233

Views: 3708
Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Related news: announcement
Read more: