Депутати Луцькради підтримали проект співпраці з Підгайцями

Депутати Луцької міської ради підтримали проект рішення щодо співпраці із Підгайцівською сільською радою. Про це йшлося сьогодні, 21 лютого, під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко зауважив, що якщо цей проект затвердять на цій сесії міської ради, то вже у березні-квітні цього року можна говорити про спільні проекти. «Підгайці здебільшого розраховують на спільну роботу з Луцьком у транспортному забезпечені. Щодо ЦНАПу, то вони вже підготували приміщення, від нас – лише навчання працівників», – сказав заступник мера та додав: «Дійсно, фінансово для нас – це зовсім невитратно».

Завершив Григоренко тим, що співпраця з прилеглими до Луцька сільськими радами вже дає свої плоди, адже на розгляд обласної ради Прилуцька сільська рада звернулася з проханням включити її у перспективний план разом із Луцьком.

«Фактично, це означає, що вибори нового мера Луцька можуть стати виборами в об’єднану територіальну громаду», – сказав Григоренко. У підсумку, члени комісії підтримали відповідний проект рішення.

Область:

Волинська область

Source:

«vip.volyn»

Share the news:

Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Read more:

27 September 2024

27 September 2024

Ukrainian Resilience Week: Як українські міста стають сильнішими — долучайтесь до головних подій

Ukrainian Resilience Week: Як українські міста...

Відбудова та стійкість українських міст — це не тільки про відновлення інфраструктури, а й про створення безпечного,...

27 September 2024

Чи готові ми до реформи профільної середньої освіти – результати дослідження

Чи готові ми до реформи профільної середньої...

Чи готові громади до впровадження реформи профільної середньої освіти? Що думають про неї голови громад, керівники...

27 September 2024