У медіа-центрі "Время" відбулася експертна дискусія на тему: "Отличительные черты децентрализации на Харьковщине: особенности, потребности, риски, проблемы и решения"

У медіа-центрі "Время" відбулася експертна дискусія на тему: "Отличительные черты децентрализации на Харьковщине: особенности, потребности, риски, проблемы и решения", приурочена до святкування Дня місцевого самоврядування. До участі у заході були запрошені провідні політологи, депутати обласної та місцевих рад, представники політичних партій, громадських організацій, представники Харківського регіонального Офісу з підтримки реформи місцевого самоврядування. 

Зважаючи на те, що проведення подібних заходів, ініційованих різними громадськими організаціями, засобами масової інформації, науковцями з кожним днем зростає, можна сміливо стверджувати: тема ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ є досить актуальною, байдужих до цих процесів в області стає з кожним днем все менше. А отже, діяльність представників Верховної Ради, Уряду, Мінрегіонбуду, Асоціації міст України, Офісів реформ, органів місцевого самоврядування та державної влади реалізується у правильному напрямку. Реформи не повинні одностайно підтримуватися всіма, багато скептиків, людей, що відкрито її не підтримують... Але... Чим більше ми будемо обговорювати процеси реформи, тим більше людей зможуть зрозуміти ті позитивні зрушення, що пропонуються в житті кожного в результаті реформи, зміни, які призвели практичну більшість країн Європи до високої якості життя.

Область:

Харківська область

Source:

Офіс реформ

Share the news:

Comments:
*To add comment you should be authorized or sign_in
Read more:

27 September 2024

27 September 2024

Ukrainian Resilience Week: Як українські міста стають сильнішими — долучайтесь до головних подій

Ukrainian Resilience Week: Як українські міста...

Відбудова та стійкість українських міст — це не тільки про відновлення інфраструктури, а й про створення безпечного,...

27 September 2024

Чи готові ми до реформи профільної середньої освіти – результати дослідження

Чи готові ми до реформи профільної середньої...

Чи готові громади до впровадження реформи профільної середньої освіти? Що думають про неї голови громад, керівники...

27 September 2024